Kozgyules osszehivasa

Tisztelt tagok, szimpatizansok es erdeklodok,

Figyelembe veve a kozelmultban tortenteket, a Pro Biciclo Urbo egyesulet statutuma II. pontja alapjan osszehivom az egyesulet kozgyuleset. A kozgyules datuma es idopontja: 2018 november 14, 19:00 ora, a kozgyules helye az egyesulet szekhelye: Crinului utca 22 szam.
A kozgyulesen a kovetkezo problemakat kell megbeszeljuk:
1. az egyesulet statutuma (egy kulon dokumentumot irok majd amiben elmagyarazom, hogy mi a gond)
2. az egyesulet tovabbi sorsa, akarjuk es tudjuk-e tovabb vinni
3. az egyesulet vezetosegenek a megvalasztasa (ugyancsak irok egy kulon dokumentumot)
4. egyebb megbeszelni valok.

Kerek mindenkit, akit erdekel a Pro Biciclo Urbo, jojjon es vegyen reszt a kozgyulesen, fuggetlenul attol, hogy aktiv tagja az egyesuletnek vagy sem. Sajnos abban a helyzetben vagyunk, hogy tenyleg az egyesulet lete forog kockan.

A kovetkezo napokban megirom a fentiekben igert dokumentumokat es azokat is kikuldom a levelezo listara, felteszem a web oldalra es a Facebook oldalra. Igyekszem majd minden informaciot leirni ezekben a dokumentumokban, hogy mindenki aki majd eljon a kozgyulesre tisztaban legyen a problemakkal.

Kerek mindenkit ne valaszoljon erre a levelre/bejegyzesre, ha valakinek valamilyen informacio kell azok benne lesznek a dokumentumokban, illetve ezen es a jovo heten is, szerdan este 7-tol a szekhelyen allok barki rendelkezesere.

Tisztelettel
Kulcsar Bela
elnok
Pro Biciclo Urbo

 

UI: Ime az elso dokumentum amit igertem: link

A masodik igert dokumentum itt erheto el: https://docs.google.com/document/d/1I6y1yumy1LoIEhGUrNQWCQ_eV4l_ssz_N0hfllOudUw/edit?usp=sharing