Quo vadis PBU

A tegnap este lezajlott a kozgyules, melyen az a dontes szuletett, hogy tovabb kell vinni a Pro Biciclo Urbo-t, tehat vegig kell csinalni az eljarast, hogy torvenyes keretek koze keruljon a szervezet.
A jelenlevo 18 emberbol tobb mint a fele jelezte, hogy hajlando segiteni ebben az eljarasban, csak az volt a gond, hogy ki lenne az aki atvene a vezetest es levezenyelne az egeszet. Sajnos az elnoki tisztseget senki sem valalta, egy koztes lehetoseg tunt a nyertesnek: Torok Oszkar es Popa-Muller Viktor egyutessen vinnek vegig a folyamatot. Aztan keso este sikerult beszelni Jeszenszky Attilaval es o elvalalta az elnoki szerepet.
Tehat mostantol kezdve Jeszenszky Attila fogva vezetni a Pro Biciclo Urbo szervezetet, o fogja levezenyelni es koordinalni, egy ugyved bevonasaval, a torvenyes keretek koze szoritast.
En megkoszonom mindenkinek aki a tegnap ott volt, hogy vettek a faradsagot es eljottek, velemenyt nyilvanitottak, hozaszoltak, vitaztak, stb.
Orvendek, hogy az a dontes szuletett, hogy tovabb kell vinni a PBU-t, ebben a folyamatban en is segiteni fogok, nem allok teljesen felre.
Kulon megkoszonom a PBU ket alapito tagjanak, hogy ott voltak es kifejeztek hajlandosagukat, hogy segitenek rendbe tenni a dolgokat, nelkuluk nincs esely ezt megcsinalni, az elso fazisban ok kell lepjenek.
Orvendek, hogy vannak emberek akik hajlandoak segiteni, remelem kitart a lelkesedes.
En ezennel gyakorlatilag befejezem az elnoki teendoket, atadom szep lassan Attilanak, ettol kezdve o vezeti a PBU-t. Koszonetet mondok mindenkinek aki az elmult ot es fel esztendoben segitett nekem.

Kulcsar Bela